zondag 21 november 2010

Ding 18 Catalogiseer je boekenkast met Library Thing

Met behulp van Library Thing heb ik een boekenkast gevuld met 15 titels. Erg leuk en eenvoudig om te doen. Wel vreemd dat niet van alle titels uit mijn boekenlijst automatisch de boekomslagen werden toegevoegd. Dit zou standaard moeten gebeuren. Het zelf toevoegen van omslagen is weliswaar eenvoudig, maar vergt toch weer extra handelingen die naar mijn mening niet nodig zijn.
Helaas kon ik niet vinden hoe ik mijn boekenlijst naar mijn weblog kon exporteren. Voor Facebook stond dit duidelijk aangegeven, maar dus niet voor weblogs. Of heb ik hier overheen gekeken?

Voor Kennemerwaard zie ik geen toegevoegde waarde van Library Thing. Library Thing biedt mogelijkheden die in voldoende mate ook door Cwise worden geboden.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Ajeto,
  In je profiel van LT staat rechts boven; Widgets. Als je die aanklikt kan je een Gadget maken voor op je blog.
  Groet, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo La Jeunnesse,

  Bedankt voor de tip. Ik ga het z.s.m. proberen, maar nu even niet, heb net Ding 19 gedaan en vind het nu wel even welletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk toch dat jullie elkaar zo helpen. Ik loop nl een beetje achter met het bijhouden van de blogs. Sorry.
  Wat jouw mening m.b.t. Librarything aangaat, die kan ik delen. Sinds C-Wise in ons leven is gekomen is het belang van Librarything een beetje achterhaald.

  BeantwoordenVerwijderen